Sfaturi utile pentru a construi un site


--- Asiguraţi-vă că paginile nu sunt prea mare în dimensiune, dimensiunea optima de cel mult 30 KB.  Pagini cu o cantitate mare de sarcini se incarca greu, vizitatorul poate sa nu aştepte până când pagina se va încărcată şi va închide pagina.


--- Evita imaginile mari şi applet-uri, acestea sunt încărcate foarte mult timp.


--- Oameniilor nu le place să aibă de a derula pagina la stânga la dreapta - derulare pe orizontală (in jos).

--- Aveti grijă cu script-uri.  La supraîncărcării site-ul.  Utilizaţi-le doar atunci când este necesar. Unele scripturi, de exemplu - deschis ferestre noi, să redirecționeze (redirecționează la o altă pagină),, Maximizaţi fereastra (pagina ce se deschide în ecran complet) pe unele persoane le poate irita  şi după acestea sa numai intre pe site.

--- Dacă este posibil, evitați folosirea de cadre pe site-ul (o fereastra sau mai multe ferestre în cadrul unei pagini), astfel aceste pagini sunt indexate de motoarele de căutare mult mai lent.

--- Unii nu-și imagineaza design-ul, fără un număr foarte mare de imagini (sau fără Flash-saver, chiar mai rău). Mulți uită regula de bază de proiectare - pentru a face ca utilizatorul sa se simta confortabil. În cazul în care utilizatorul nu va fi confortabil în cazul în care pagina dvs. cu Flash sau un set de imagini sunt încărcate de câteva minute,el va închide pagina fără a mai aștepta descărcare. Și cel mai probabil nu o sa revina la site-ul dvs. - pentru că sunt o mulțime de site-uri de pe Internet. Amintiți-vă că web design - este în primul rând prezentarea corectă a informațiilor, ea trebuie să fie eficienta.

--- Dacă doriți site-ul dvs. sa fie bine indexat de către motoarele de căutare, încercați să reduceți utilizarea de Flash, în ciuda frumusetei. Același lucru se aplică la script-uri.

--- Nu scrie nimic în bara de stare, un vizitator vrea să știe unde o sa mearga dupa ce face clic pe link.

--- Foloseste CSS. Cascading Style Sheets poate fi suficient de puternic pentru a uşura pagina, daca este folosit corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu