Cum sa faci bani pe YouTube


 În acest articol vom urmari cum sa faci bani pe YouTube, de video hosting de renume mondial. Cei mai mulți oameni considera YouTube un site de divertisment, în care puteți viziona videoclipuri haioase, inconștienți de faptul că cei care au pus videoclipurile pe YouTube fac bani bini din aceasta. Dacă sunteți buni la montarea si filmarea de clipuri video interesante, asa ca de ce sa nu obtineti un profit de pe YouTube.




Cum sa faci bani pe YouTube:

 1. Creați un canal video propriu pe YouTube. Plasati periodic propriile videoclipuri. Dacă videoclipurile dvs. vor fi populare, vă puteți conecta la programul de parteneriat. Conectați-vă adsense.google.com și se legatal la contul YouTube. În timp ce vizualizarile clipul vor delura va apărea anunțurile Google Adsense. Utilizatorii care vor face clic pe ea vă vor aduce venituri.
2. Puteți promova serviciile dumneavoastra prin intermediul YouTube. Plasati pe un video de pe YouTube, în care vă aratati un anumit serviciu. Pe pagina de canal, lasă o descriere a serviciilor și un link către site-ul lor. În cazul în care oameni o sa le placa videoclipul dvs., ei vor vizita site-ul dvs. și, probabil, ei vor comanda de serviciile propuse de dvs.

3. Este important de a optimiza video pentru motoarele de cautare. Cum să faci? Utilizați titlul de cuvinte cheie care sunt populare. Nu uita de descriere calitativă a videoclipului. Dacă acești pași sunt corecti, vor crește în mod semnificativ numărul de vizualizări.

Un comentariu:

  1. Cum sa faci bani cu yutube ,nu-i asa ?
    Tocmai de aceea romanii nu se inghesue cu videoclipuri pe yutube , ca sa-si faca reclama cu propriu lui site e una , dar ca sa castige bani din yutube , inca NU.
    Yutube nu face parteneriat cu Romanii.

    RăspundețiȘtergere