Crearea unui blog sau site web. Pasul 1


La crearea unui site web sau pe blog, trebuie să decideți în primul rând tema. site-ului. Dacă puteți scrie articole unice atunci creați un blog pe un subiect care vă este aproapiat de dvs.

La prima etapă, este recomandabil să se stabilească  desingnul site-ului. Internetul este plin de modele diferite de site-uri și blog-uri. Dacă aveți cunoștințe de HTML si CSS, vă puteți crea propriul model unic.

Gândiți-vă la structura site-ului, articolile sale principale și paginiile de bază. Scrie o serie de articole unice. Cum de a verifica unicitatea articolului? Există un program special pentru a testa unicitatea o poti descărcărca aici.

Conținutul unic este necesar pentru a se asigura că site-ul sau pe blog-ul să fie indexat de motoarele de cautare.

Apoi, aveți nevoie pentru a cumpara un domeniu și să plătiti un hosting.

Gazduire de 1 $ pe luna, poti cumpara aici. Hostingul este stabil. În cazul în care apare o defecțiune, serviciul de sprijin, după trimiterea unui mail de a sprijini totul repede se va recupera.

Dupa cumpararea unui hosting si domeniu trebuie să lipiti domeniul la hosting.

Din administratie hosting la e-mail o să primiti o scrisoare care o să ateste: datele de la contul dvs. de pe server, datele de acces la panoul de control DirectAdmin, FTP-date de acces, server DNS, etc

Du-te la contul dvs.,  în care aveti un domeniu si pune acest server DNS în setările coresponzătoare.

Vă rog să rețineți că o înlocuire completă a DNS este realizată aproximativ în 48 de ore, astfel încât în ​​cursul de 2 zile site-ul nu se va deschide pe domeniul nou creat. Adesea domeniul se leagă pentru gazduire timp deo zi.

Un comentariu: