Cum de a crea un produs de informații?

De fapt, acest lucru nu este atât de ușor. Pentru a crea info-produs nu poate dura mai mult de o lună. Există o mulțime de nuanțe, care inca nu reușesc să depășească majoritatea utilizatorilor și de a învăța tehnologia informației în afaceri.

Crearea-info produs pot fi împărțite în mai multe etape:

1. Analiza cererii de produsului de informare. Ar trebui să se stabilească dacă există un sens pentru a crea o afacere online de informații.

Introduceți interogarea pentru care utilizatorul va căuta info-produs, cum ar fi "cum să obțineți recolta buna", "cum de a crea un site web", și uită-te la statistica reala a solicitărilor. În cazul în care numărul de afișări pe lună este ~ 20000, cererea pentru produsul dvs. și va trebui să se gândesti la organizarea de e-business pe Internet.

De asemenea, este de dorit să priviti on-line, daca nu există astfel de info-produse pe subiect si analiza site-urile competitive. De exemplu, interogarea "cum de a crea un site web", o competiție foarte dură și pentru a intra în această nișă, va necesita fonduri importante. Deci, înainte de a crea info-produs, evaluati sansele!

2. Componenta tehnică. Avea cunoștințe și experiență pentru a crea Info-produsul nu este suficient. Este necesar de a învăța cum să înregistreze video, lectii audio, utilizați instrumente auxiliare. Trebuie să creați o pagină de publicitate, ceea ce face pentru textul publicitar, organizează un program de afiliere, etc În general, nu ar trebui să stăpânească toate aspectele tehnice ale informațiilor de afaceri și informații de vânzări.

3. Efectuarea antreprenoriatului. Acest pas este lucru cu documentele, taxele, trimiterea de e-mail, organizarea directă etc. Ar trebui să fie definite cu rata de impozitare (simplificată, impozitul imputată) casă nu apară în viitor, nu prea multe întrebări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu