Cum faci bani jucind online

In occident remunerare pentru jocuri online a devenit deja populare, nu numai in rindul editorilor, dar si a jucătorilor. Datorită faptului că jocurile populare au trecut de mult în zona de on-line și toată lumea (gamer) poate alătura serverul oficial, este posibil, de fapt, joacă in grilă unică pentru jucătorii din întreaga lume.

Cele mai interesant este că jucătorii  doar 2-3 ani in urmă, a ales să jocuri online (WoW, linage2), precum si diverse servere pirat. Acesta a fost doar ca ani au ajuns să nțeleaga că, daca ar fi fost posibil să se mute său "pompat", personaj cu un pirat pe platforma de server oficial, cu doar unul dintre ei ar putea aduce vinzare o suma decenta! Asta este, jucatorii au ajuns să realizeze ca joaca pe serverul oficial, puteți obține nu numai distracti, dar, de asemenea, venit destul de bun din jocuri online.

Desigur, gaimerii vor veni inițial nu pentru un castig financiar. Atragerea imediat jocul in sine, dar cu timpul utilizator incepe si de a obține o anumită autoritate in joc. Vorbit cu alți jucatori, muniții social, a solicitat Consiliului de Administrație (în cazul în care el Pimp), etc Desigur, departe oferind haine, să ia timp pentru a un sfat bun, nimeni nu vrea. Prin urmare, treptat, incepe jucatorul să se gândească la modul în care ar putea face o jocuri online bani reali, care este, așa cum au fost, cu toate acestea.
 Jocuri bune, in care puteți cistiga suficient. sunt din cele mai populare dintre acestea sunt considerate a fi: WoW, Lineage 2, Aion, Overkings, Perfect World si alte jocuri, uneori, mai mult de 50% din toți jucătorii on-line.


După cum se vede in jocurile online, pentru a câștiga reală de astăzi. Deci, haideți să-l rezuma prin ce metode putem reuși în această direcție:

• colectarea si vânzarea de valuta joc
• Cumpărarea și vânzarea de valute
• cresterea personajelor
• Revânzarea de personajelor
• vânzarea de muniție
• Vinzarea secretelor jocurilor
• Revânzarea de carduri de plată si chei
• Publicitate in jocurile browser-based
• Crearea de jocuri flash (glume, teste) în rețelele sociale
• participarea la programe de afiliere, etc

Cum sa cistigam din  flash  jocuri?

Moduri de a castiga bani pe jocuri flash din browser-ul sunt complet diferite. Daca, de exemplu, in WoW, Lineage 2 principalii de venit vine de la cresterea personajelor si de colectare moneda, apoi in jocurile flash câștiga în principal din vinzari de SMS-uri si locurilor publicitate din browsere, etc. Să cercetam citeve optiuni:

1. Crearea unui site web cu jocuri flash. În runet pot găsi o mulțime de jocuri gratuite, teste, bancuri despre Flash pentru acces gratuit. Alternativ, aveți posibilitatea să creați o pagină de mic și se adaugă 10-100 jocuri flash cu posibilitatea de a deschide un browser.

Salariul de bază la jocuri online jocuri de aici va veni cu publicitatea. Din moment ce utilizatorul se va deschide jocul în browser, pe margini, sau în joc, dacă este posibil pune publicitatea contextuală (Adsense, Dirrekt).

Un comentariu: