Online SHOP - creaza propriul magazin online


Aproximativ 70% din total marfuri (servicii), vândute în Statele Unite exclusiv prin intermediul magazinelor on-line și la fiecare alte occidentale achiziționează bunuri de utilizator de la confortul de acasă. Comandati o pizza, aparate de uz casnic la domiciliu, electronice, electrocasnice, mobilier, suna consultant și altele pe internet, vinde tot si de cumpărături on-line aparent simplu - aduc proprietarilor lor un câștig fabulos!

Desigur, segmentul român al internetului este mult in urma puterea de vest și de cumparare este mult mai mic. Dar, pe de altă parte, ne oferă un avantaj și cele mai multe nise de vânzare diverse produse de pe Internet, acesta nu este ocupat de nimeni. Deci, de ce nu învățăm din experiența occidentală și să nu încerce să creeze ceva similar pentru a organiza magazin on-line!

Cel mai interesant este că, pentru a crea un magazin on-line-te, isi permite acum orice utilizator. La urma urmei, să-l creeze, nu este necesar de a căuta sediul, plătești chiria, cumpara echipamente scumpe de afaceri, personalul de închiriere, etc sa nu mai vorbim revizuire constantă de către autoritățile fiscale, de control de incendiu și centre de salubritate.

Da, pentru a crea magazin de la zero, aveți nevoie de o investitie mult mai mic decât crearea unui astfel de magazin online. Dar, în scopul de a organiza un magazin on-line, va trebui să facă prea mult efort pentru dezvoltarea și promovarea. În primul rând, să ne uităm la modalități de a crea un magazin online ...
1. Comanda webstudio magazin. Dacă vă decideți, de exemplu, vinde telefoane mobile, cel mai bine este să se uite la aceste magazine online si, pe baza unui plan clar pentru dezvoltatori (webstudio). Este important să se determine imediat meniul de casa, de oferte, reduceri, contacte, stiri, etc Dar cât de mult costa pentru a crea un magazin on-line? Acesta va costa ~ 1000$.
2. Creați un magazin on-line pe baza CMS. Un mod ieftin de a crea un magazin online bazat pe motoarele de populare, care au deja toate funcțiile necesare și șabloane. Asta este, studiul a documentației relevante pentru CMS, puteți adăuga independent de noi produse, reduceri set, Editați, etc.

3. Deschide un magazin online bazat pe programul de afiliere. Cea mai ieftină opțiune pentru a crea un magazin on-line pe baza unui magazin partener gata cu bunuri existente. Aceasta este, după înregistrarea unui program de afiliere, veți obține un magazin online de script-ul complet, cu o listă existentă de elemente de parteneriat, în care fiecare vanzare veti primi comision relevante.

4. Creați un magazin on-line pe cont propriu. Dacă aveți anumite aptitudini puteți crea un magazin on-line pentru tine. Achiziționa diferite cursuri video, e-carti despre PHP, Java, Perl, etc

Pentru utilizatorii începători, vă sfătuiesc să încercați să creați un magazin on-line sau pe baza unor sisteme de populare CMS, sau încercați să vă parte la un magazin on-line partener.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu