Ideea de afaceri online. Site pentru iubitorii de karaoke

Karaoke - divertisment, le place la toți oameniilor care merg la baruri karaoke, sau să cânte la domiciliu pentru suflet. Prin urmare, apariția proiectului Internet Karaoke Red nu este o mare surpriză.
El a apărut pentru prima dată în Spania, și acum - în Statele Unite ale Americii. Potrivit Miguel Ferrero Diez, autor al proiectului, ideea a venit la el la o petrecere cu prietenii, atunci când a jucat în karaoke pe PlayStation.

Apoi sa gândit la cele două îmbunătățiri ale acestui joc - extinderea gamei de cântece și înregistrarea se pentru mai târziu ascultare. A doua zi, el sa uitat pe site-ul internet, care să ofere toate aceste caracteristici, dar nu au găsit nimic potrivit. Prin urmare, Miguel a decis să creeze karaoke - site.

Și după doi ani de muncă grea la sfârșit de săptămână și de sărbători, Miguel, împreună cu fratele său, care este un programator de calculator, Karaoke Red a lansat site-ul.

Site-ul are un forum unde utilizatorii comunica și partaja link-uri, o secțiune video de mare, unde vă puteți înregistra muzică de karaoke și viziona videoclipuri, blog.

Acest site este, de asemenea, acum disponibil în America. Mai mult decât atât, la sfârșitul acestui an, frații intenționează să lanseze o versiune japoneza de karaoke Red. (Interesant, atunci când va exista versiune rusă?)

Planurile de Miguel și Justin pentru a îmbunătăți și extinde conținutul site-ului și a adăuga mai multe servicii disponibile pentru utilizatori. Autorii acestui proiect pentru iubitorii de muzică și canto cred că site-ul lor îi ajută pe oameni să rezolve probleme, elimina depresie și chiar a lua un pic mai fericit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu