Ideea de afaceri online. Inscrierea la SPA cu reducere prin intermediul site-ului.

Înscriere într-un salon sau club de fitness la telefon - e plictisitor și ingrată, dificil de a obține din prima, a doua, de așteptare trebuie să asculte muzică enervant, și în al treilea rând, este întotdeauna dificil de a găsi un timp-varianta potrivit. Și prețul total (fara reduceri), de servicii sau vizitați contează de două ori mai rău. Din fericire,, un nou Lifebooker resursă New York, vă permite să înregistreze on-line.
Lifebooker - acesta este un serviciu de concierge cu caracter personal care pot căuta, naviga, ordine și servicii reduse la cele mai bune saloane de infrumusetare si centre de fitness.
Lista completa de saloane și cluburi reprezentate pe pagina de start, și fiecare cabină conține un informații complete și detaliate cu privire la serviciile sale și cabina în sine. Utilizatorul se poate înscrie în orice salon de frumusețe, SPA-salon de fitness sau pentru orice serviciu prin Lifebooker. Ai nevoie doar de a specifica tipul de serviciu, data, ora, apăsați "Căutare", și Lifebooker va lista saloane oferi servicii cu până la minut de timp specificată.

Utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza recenziile altor clienți, ratingurile de interes pentru ei sau servicii de salon. Înregistrarea în sine, se poate face on-line, precum și confirmarea video înregistrat va veni la telefonul mobil.

Mai mult decât atât Lifebooker oferă utilizatorilor reduceri exclusive pentru servicii din cele mai bune saloane si centre ale orașului. De exemplu, dacă sunteți după o vizită de salon de numire, a făcut evaluarea sa la Lifebooker, veți obține dolari bonus, care pot petrece din nou a doua zi. Un astfel de sistem de bonusuri, reduceri și evaluări face această resursă este foarte atractiv pentru clienți. Site-ul are toate șansele de a câștiga popularitate și să crească

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu