Ideea de afaceri online. Rețeaua socială oamenilor frumoși

FaceWorthy - un site simplu, care este ușor de a deveni un client pentru oameni frumosi. Acesta nu este doar a găsi creștere stele și de fani iubit. Site-ul ajută la construirea brand-ului personal.

În cazul în care alte rețele sociale ajuta să găsească prietenii lor, atunci FaceWorthy vă ajută să găsiți fanii și stelele voastre și vă va aduce faima, adorație și admirație.

În primul rând, un utilizator pur și simplu începe un profil personal pe site-ul și descarcă cele mai bune acolo fotografiile proprii. Și vizitatorii vor observa imediat novice și apreciază fotografia lui.

Dacă el câștigă suficiente voturi în favoarea sa, și popularitatea câștig, fotografiile sale sunt plasate în "Top", ceea ce sporește șansele sale de popularitate chiar mai mare, de recunoaștere și de a obține mai mulți fani.

Pe un profil personal utilizatorii sunt în măsură să se aplice creativitatea și eficient. De asemenea, pe această pagină este cartea de oaspeti, comentarii, iar mesajele care permite utilizatorilor să comunice și fanii pentru a găsi și de a construi relații cu stelele lor în creștere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu