Ideea de afaceri online. Povestea de succes: Internet-magazin de accesorii pentru ceai

Karen Hattavey a creat on-line - magazin, care vinde mai mult de 300 de tipuri de accesorii pentru ceai. Acești judecători și doar iubitorii de ceai adevărați vor aprecia produsele din magazinul lui Karen.

Karen în viață a avut două pasiuni - cusutul și ceai ceremonie. Când ea avut 10 ani, ea a fost pasionat de cusut, ca un adolescent, ea a cusut cele mai multe dintre hainele și a visat la propriul său magazin de haine, iar la varsta de 13 ani, ea a experimentat plăcerea de ceremonia ceaiului, iar acesta a fost a doua pasiunea a ei. Aceste două pasiuni au ajutat la crearea propriilor accesorii magazin de ceai, care sunt vândute servetele, șorțuri, accesorii, veselă și alte accesorii, care nu pot fi cumpărate în magazine.

Cum a început totul?
Karen a fost o gospodină, ședea cu copii mici. Dar, a existat o nevoie de surse suplimentare de venit și Karen a decis să-și vândă produsele sale printr-o RubyLane de resurse on-line, iar apoi a apărut magazinul pentru ceai.

După doi ani și jumătate, Karen sa simțit destul de increzator pentru a crea site-ul propriu, a făcut acest lucru  și redenumit magazinul Sweet Necessi-Teas, numele care oferă o imagine completă despre gama de produse din magazin.

Următorul pas a fost să se alăture Make Mine Pink - resursă care reunește cumpărături on-line de către femeile întreprinzătoare, care să conducă la o creștere a traficului pe site-ul ei, și afluxul de cumpărători.

Karen este încă o mama si sotie, ea trebuie să gătească, să ia copiii de la școală, etc. Dar ea găsește timp să se bucure de lucru ei preferat, care este treaba ei în fiecare zi, cea mai mare parte de timp de dimineața când toți membrii familiei încă dorm.

Sfaturi de la Karen. Start mic și să crească afacerea dumneavoastră. Studieze cărți de afaceri și de marketing. Să stabilească obiective pe termen scurt și pe termen lung și de a face planuri pentru a le atinge. Nu-ți fie frică. De obicei, speriatul ne impedica de a face primul pas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu