Ideea de afaceri online. Crearea și furnizarea un interior apartament într-un singur clic

Noul site decor pentru acasă, din Marea Britanie ofera clientilor de a experimenta cu design interior, dar de asemenea si dreptul de a face o achiziție la unul dintre cele 500 de retaileri de pe site-ul.

Site-ul Mydeco.com oferă o gamă largă de produse, care datorită instrumentelor 3D planificarea spațiu, cumpărătorul poate pune imediat în interior și a vedea cum se schimbă. Puteți încărca o fotografie de cameră și un singur clic pentru a schimba culoarea peretilor, pardoseli, etc.

Dar cel mai important, pentru tot ce cumpărătorii au de asemenea opțiunea de a achiziționa prin intermediul acestui site marfa mai ieftin ca comercianții cu amănuntul să plătească o taxă pentru fiecare unitate vandute.

Dar cumpărătorii pot câștiga, de asemenea, on-line - pentru fiecare unitate achiziționată de design au creat camere, utilizatorii pot câștiga un comision de 3%.

Oferta de produse de la comercianții cu amănuntul diferite pe un singur site - Ideea nu este nouă. Dar ceea ce ridică acest concept la urmatorul nivel, deci este - un serviciu suplimentar pentru clienții - în acest caz, vizualizare de cumpărare și posibilitatea de al testa. O idee bună și o modalitate pentru alte industrii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu