Ideea de afaceri online. Afaceri pe cutii

Acei oameni care avut cel puțin o dată în viața lor sau mutat, știți bine prețul de cutia de carton, amintind călătoriile sale interminabile la supermarket în căutarea de ambalaje inutile.

BoxCycle resursa noua poate face viața mai ușoară pentru oamenii din astfel de situații. Acesta reunește cei interesați în cutii, și cei care au aceste cutii in exces. Proprietarii de site-cutii (cea mai mare parte comercianți cu amănuntul on-line), plasa anunțurile lor cu privire la disponibilitatea de cutii, numărul lor, mărimea și localizarea și momentul în care au nevoie pentru a ridica.

Cumpărători de cutii, la rândul lor, gasesc opțiuni adecvate cu privire la preț și locație a containerului și face o achiziție online.

Odată, BoxCycle da cumparatorului adresa exactă unde se află cutiile, iar cumpărătorul este deja în vigoare de alege numărul necesar de cutii.

Costul de cutii variind de 0.75-8 dolari bucata. Valoarea comanda minima de $ 2. Aceasta afacere poate fi numit de mediu pentru ambele părți, atât pentru comercianții cu amănuntul care obține în mod eficient scapa de ambalaje inutile, și pentru o mică taxă, iar pentru cumpărătorii care aleg acest mod de problemele lor cu transport, relocare, etc

O idee buna pentru o afacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu