Sistemul de plată Payza. Descriere, principiul de lucru, cum săretragi banii


Sistemul de plata Payza.com este succesorul Alertpay, sau dacă vreți este Alertpay sub noul brand. În acest review ne vom uita la Payza, să înveți cum să retragi banii, mai ales de lucru și a obține informații pe care să faci o concluzie cu privire la fezabilitatea de a lucra cu Payza.

Atunci când sistemul de plată este închis, este important, modul în care funcționează de la sfârșitul activităților lor. În acest sens, AlertPay sa comportat bine - nici o problema de echilibrul nu a fost observată.


Descriere Payza.com
Payza fondată în mai 2012, pe baza fuziunii a sistemului de plată Alertpay MH din Marea Britanie Ltd Pillars, specializata in servicii de cartele preplatite.
Payza are o interfață în limba engleză. Funcționalitatea sistemului sunt poziționate ca fiind mai mare decât Alertpay. Susținută de un număr mare de țări și valute, există o mulțime de produse noi destinate îmbunătățirii locuitorii de serviciu ale statelor occidentale. Pentru noi, cea mai importantă întrebare rămâne - cum să depunem și mai important, cum să retragem banii. Pentru că nu a schimbat nimic - banii pot fi introduse prin intermediul unui card bancar VISA sau MasterCard dacă îl legați la contul dvs. Dar, cu retragerea e mai rau - se efectuează:

Transfer bancar (Bank Transfer or Bank Wire)
Check postal
Prepaid card de Payza.

Costul transferului bancar: Bank Wire - 15 de dolari, Transfer bancar - 0,5 $. Opțiunea din urmă nu este rău, dar trebuie să aveți un cont bancar, care poate face nu toata lumia.

Ce concluzie se poate face? Lucrul cu Payza este posibil și necesar. Sistemul ocupa o nisa pe care nimeni nu poate să o complecteze. Dacă folosiți toate serviciile propuse Payza utile pentru europeni, vei avea opurnitatea obtinerei de resurse bănești cîstigate in Vest on-line,  și capacitatea de a încasa bani si transfera fonduri către un alt utilizator. Poți numi sistem de plăți, care vă va oferi cu aceste metode, în general, simple? Eu nu pot, de exemplu.

Dacă vă decideți să vă înscrieți pentru sistemul de plată, atunci o puteti face aici înregistrare Payza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu