Pas cu pas crearea unui site pe WordPress


În acest articol vreau să descriu pas cu pas crearea unui blog pe WordPress. Eu voi scrie despre punctele de care aveți nevoie pentru a crea un site pe WordPress și ceea ce ați configurat pentru a fi gata până la umplerea unui blog (site).

- Primul pas este crearea selectarea temei pentru site. Asta-i este determinată în primul rând cu subiect, iar apoi înregistrați domeniu și hosting. De îndată ce ati creat site-ul începe să scrii articole. Este mult mai ușor de a promova site-ul cu aceeași temă, în nisa lor.

- Odată ce ati selectat o temă potrivită pentru blog. E nevoie sa se uite la site-uri deja create pe subiectul selectat. Uită-te la proiectarea, usurinta de utilizare, în cazul în care anunțurile sunt plasate pe ele. Pentru că va trebui să găsească un șablon pentru site pe viitor. De aceea, ar trebui să aveți deja o idee a unui șablon in viitor.

- Și acum este momentul să vă înregistrați domeniu. Imediat aveți nevoie pentru a alege și de a înregistra un hosting de calitate. Pentru a cumpara un domeniu si găzduirea ai nevoie aproximativ 10 euro.

- Domeniu și hosting aveti deja. Procesul de lipire a domeniului la găzduire are loc în termen de 2-48 ore.

- Odată ce pasul 4 este de succes. E timpul pentru a instala WordPress.

- Cea mai ușoară parte a de muncă este încheiata pentru a crea un blog. Primul pas este de a stabili CNC. Apoi trebuie să modificați tema implicită pentru potrivirea dumneavoastră. Noul șablon, imediat după instalare, aveți nevoie pentru a verifica link-uri ascunse, și dacă este scoatetile.
Puteți continua apoi pentru a configura plugin-uri de bază.

- Acum puteţi începe să scrie pe blog-ul nou creat. Ar fi bine să începi să studiezi informaţiile de pe site-uri de optimizare si promovare, dacă aveţi de gând să o faci singur.  Buna optimizare a articolului depinde de cât de mare va arăta motoarele de căutare în rezultatele.

- După ce a scris mai multe articole, adăugaţi un site in motoarele de căutare, pentru a le informa despre site-ul tău. Continua să scrie articole unice şi dupa un timp o sa apara primele rezultate, vei primii vizitatori, și cu timpului numărul lor va crește.

Acum știți cum să construiască un pas site-ul de WordPress. Dacă sunteți interesat de crearea site-ul dvs. personal, continuați apoi algoritmul pentru tine. Mult noroc pentru tine în această chestiune dificilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu