Cum sa faci bani pe Twitter


În aceste zile de rețele sociale sunt unele dintre cele mai vizitate site-uri, dar ignora faptul că mai mult de jumătate din vizitele le oferă, de asemenea, utilizatorilor posibilități nelimitate. Twitter este unul dintre aceste site-uri. Twitter este un site foarte popular, care câștigă popularitate mai mult și mai mult. Se pare că aproape fiecare dintre toate vârstele au un cont de Twitter, și mulți dintre ei fac bani. Da, se pot face bani cu Twitter, alatura miilor care câștigă. Nu devii milionar peste noapte, dar Twitter vă oferă o șansă de a câștiga bani reali!

Există mai multe moduri cu care puteți face bani cu Twitter. Înainte de a putea începe să câștigați bani pe Twitter, trebuie să aveți cel puțin 100 de fani. Am citit undeva că utilizatorii Twitter au primit mai mult de 20.000 de fani (followers), în prima lună sau a două lună de operare. Imaginați-vă că ați făcut o vânzare de 1% din acesti fani, ai fi vândut 200. Oportunități de a face bani sunt nelimitate cu Twitter. Deci, la fel ca mulți prieteni pe Twitter și de a dezvolta o relație bună cu ei de încredere. Mai multi prieteni ai, mai multe şanse de a câştiga.
 Devii un afiliat marketing pe Twitter
Affiliate marketing este o modalitate foarte bună de a face bani online, de a face foarte puţin de lucru. Cele mai multe companii on-line oferă programe de afiliere pentru a publica. Găsiți o companie care ofera de marketing afiliat (acesta va fi la partea de jos a site-ul lor). Inregistreaza-te si asteapta pentru ei pentru a verifica pagina dvs. de pe Twitter. Odată ce ați accepta ca un partener, gata pentru a merge, iar tu faci oferta.
După care atarna anunț atractiv pentru afaceri și treci toati fani. Mai mult urmașii tăi să cumpere produsul lor, mai mulți bani vei castiga este clar ca lumina zilei. Întrucât Twitter a devenit o astfel de rețea socială populară, oportunități de a câștiga mai mult și să devină mai mare. Unele dintre companiile pot plăti doar dacă cineva face clic pe anunț, nu face vânzări, deși aceste companii sunt foarte dificile. Affiliate marketing este o modalitate foarte populara de a face bani, și, dacă aveți o pagina pe Twitter (si care nu-l au?), În același timp, puteți câștiga bani.

Un comentariu:

  1. pot sa spun ca "am crescut" cu bloguri ca acestea asa ca am facut si eu unul http://bani0nline.blogspot.ro/ daca esti incepator til recomand

    RăspundețiȘtergere