Greseli pentru care primesti ban de la Google AdSense


In continuare voi enumera greseli pe care ar trebuie sa le cunoasteti in prevenrea, dea lua ban la contului dvs. adsense. Aceste sugestii sunt in special pentru acele persoane care ar dori sa triseze.

Prima greseala. Clicurile constante de la aceeași adresă IP. În cazul în care în fiecare zi pe site-ul dvs. merge la intervalele aceeași adresă IP, nu este bine. Mai ales în cazul în care același IP fac clic pe un anunț specific de la Google pe zi.

A doua greșeală. Atunci când clic-uri pe anunțurile Google sunt efectuate nu de utilizatori reali și nu un de robot. Aceste clicuri imediat sunt depistate si probabilitatea de a obține prima plata se reduce la zero.

Cea de a treia greseala. Vizitatorii site-ului dvs. consta doar din roboti. Pe site trebuie să fie si un număr de utilizatori normali, care sa vizualizeze paginele, si care sunt interesați de conținutul site-ului. În cazul în care procentul de utilizatori reali este 25% - satisfăcătoare, în cazul în care 50% este bun.
A patra greșeală. Aceasta este numai vizualizari din acesuri CAP la site sau banner diverse care atârnă pe paginile site-ului.

A cincea greșeală. Mai mare CPC, mai mare costul pe clic. Dar nu trebuie să depășească CTR de peste 2%. Există cazuri în care CTR de 10% pare normal, acesta este atunci când un vizitator face o mulțime de treceri pe site-ul dvs.

 A sasea greșeală . Instalarea Google Analytics pe site-ul dvs. - statisticile de serviciu. Pe ea prezinta ip-ul clic-ului pe publicitate, aceste statistici, în doi timpi pune în evidență orice încercare de a trișa!

Pentru un pret bun pentru pe clic creati, o înaltă calitate a resurselor, de dorit la nivelul doi de domeniu. Numărul de pagini nu ar trebui să fie de 5, facetil cel puțin de 20-50 de pagini, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Trafic nu ar trebui să cuprindă numai roboti sau alte autonavigare. Nu te lauda la oricine care a primit prima plată de la Google sau ai pe clic 0.5$.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu