Cum sa fac bani cu rețelele sociale

În ultimii ani, pe noi toți nea "capturat" rețele sociale. Un număr foarte mare de oameni petrec pe rețelele sociale o mulțime de timp liber, și cineva chiar traiesc în ele!
Cele mai populare retele sociale sunt ca de exemplu Vkontakte, Odnoklassniki, Twitter si Facebook.
În acelaşi timp, creşterea vizibilităţii şi popularitatea social networking pe Internet au început să apară şi proiecte pe Internet care ne oferă nişte bani pe ele. . .  Da, da, a face bani pe reţele sociale, ai auzit despre aceasta.
Câștigurile pe rețelele sociale este că trebuie să vă înregistrați în anumite grupuri sociale sa puneti Laik, setați unele aplicații sau pentru a plasa link-ul cuiva pe perete, ei bine, în general, sa faci toate lucrurile pe care le-ai făcut înainte, dar acum vei primi si bani pentru acesta.
În general, nimic extravagant, dar vreau să spun, că cel mai probabil acest tip de venituri nu aduce o mulțime de bani foarte multi, dar desigur, depinde de tine, așa cum se spune "cum lucreze - asa vei fi rasplatit".

Cred că cu rata mare de crestere in popularitate de rețele sociale online, un astfel de cistig va fi în curând unul dintre cele mai populare tipuri de venituri de pe internet, deoarece nu are nevoie de nici o investiție de la tine, așa că te sfătuiesc să te alături și sa câștigi cu retelele sociale favorite.

Mai jos vă dau o listă de proiecte în cazul în care vrei sa fi plătit pentru munca în rețelele sociale:

Forumok - cel mai mare bine plătit și de încredere proiect pentru câștigurile din rețelele sociale Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter, Google+. In proiect este o cantitate mare de lucru cu salarii decente. De asemenea, ai posibilitatea de a câștiga bani în plus pe forum. Plata pentru munca la acest proiect este in dolari.

Du-te la Forumok


Sarafanka - prima bursa în rețelele sociale, așa-numita marketing viral. Calculat pe rețeaua socială Vkontakte, Twitter si Facebook. Plata în ruble pentru anumite sarcini. În momentul de față aproximativ 300 de locuri de munca active.

Du-te la Sarafanka


Vklike - un proiect pentru a castiga bani pe retele sociale Vkontakte, Facebook, Twitter, Google+, precum și alte servicii. Dacă sunteți proprietarul unor grupuri mai populare pagini, aplicații, rețele, precum și bloguri și forumuri, veți obține un venit bun.

Du-te la Vklike

3 comentarii:

  1. Vrei sa castigi bani din completarea de sondaje online, gasesti mai jos patru site-uri cu inscriere gratuita si plata prin paypal:
    http://paidviewpoint.com/?r=izaby5+forum
    http://pollbuzzer.com/?r=YmphQlJrc2RHbndQdUluS1UxWmE0QT090
    http://www.spidermetrix.com/sm120.php?refspider=POPAVALENTIN
    http://www.surveysavvy.com/?m=5556566

    RăspundețiȘtergere
  2. O variantă sigură prin care se poate transforma moneda virtuală în bani reali, este simulatorul Market Glory. Se poate îmbina în mod plăcut satisfacția unui joc online, cu creșterea venitului.
    Nu aveți ce pierde. Dacă doriți să încercați, vă puteți înscrie gratuit aici :

    http://www.marketglory.com/strategygame/Master-JKR

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa faci bani online trebuie sa ai incredere in tine shi vointa. La ora actuala e posibil acest lucru cunosc acest lucru dupa experienta mea http://earnedmoney.glclub.pro

    RăspundețiȘtergere