Conținut pentru site



Bună ziua, prieteni! În acest articol vom vorbi despre conținutul site-ul și de modul în care aceasta este obtinut. Pe Internet, milioane de site-uri web într-o anumită măsură, au informații pentru utilizatori. Dacă site-ul nu are informații, acest site va fi ignorat. Fără îndoială site-ul ar trebui să fie umplut cu conținut relevant, interesant si de calitate. Dacă e asa, atunci putem spune că acest site este pentru oameni. De aceea, înainte fiecare webmaster are o problemă despre obtinerea de conținut pentru a umple site-ul.

Cum să obțineți conținut pentru site:

 Scriem articole singuri

Ce avatanje avem, să scriem articole pe cont propriu:

economisirea de bani, așa cum scrieti articolul singur, iti pierzi doar timpul.
Sunteți responsabil pentru calitatea și depui toate eforturile pentru a scrie articole.
Dezavantaje:

timpul. Dacă esti începator  în blogging, si aveti un blog al dvs., vei fi capabil să oferi câteva ore pentru a scrie articolul. Dar, atunci când ai în curs de dezvoltare o serie de proiecte, timpul devine mai puțin și trebuie să recurgi la serviciile de freelanceri și sa petreci timpul salvat pentru optimizare si promovare.

Cumparand articole de pe burse

E simplu. Ai bani, du-te si cumpara copywriting, selectați din lista articole relevante cu privire la vânzare, cumpăral și plaseazal pe site-ul dvs.. Selecția de articole de pe bursele de valori este mare, puteți găsi un articoel cu ​​privire la orice subiect, care este chiar si optimizat pentru cuvintele cheie.

Servicii Freelancer

Puteți închiria un freelancer care va scrie articole. Puteți găsi un freelancer ieftin ca începător, şi rândul său, profesionişti, care să ia o taxă decenta pentru serviciile sale.

Traducere din alte limbi

Dacă vorbesti mai multe limbi, tot ce ai nevoie este de a traduce articole de pe alte limbi și postat pe site-ul tău. Aveți posibilitatea să utilizați un program pentru a traduce text, dar nu uitați să verificați traducerea și corecta erorile, care nu vor fi putine. Puteți comanda o traducere de articole, dar ar fi mai scump decat cumpararea unui articol finit.

Copierea articole din alte site-uri

Printre noii veniți pe blogging acest tip este foarte popular. Dar ar trebui să se înțeleagă faptul că plasarea de articole străine pe site-ul dvs. poate duce la sancțiuni de la motoarele de căutare - si de răspundere penale pentru încălcarea drepturilor de autor pentru proprietarul site-ului de la care ați copiat textul. Vreau să spun câteva cuvinte despre ceea ce este copy-paste manuală și automată. Atunci când site-ul este umplut cu script-ul, articolele sunt copiate cu toate link-urile și erorile. Când copiați manual, apoi corectați toate erorile și fragmente redundante. Nu recomand această metodă pentru a umple site-ul dvs., pentru nu sa obțineti sancțiuni în viitor.

Scanare reviste și cărți

Practic este un mod ieftin de a obține context dacă aveți biblioteca proprie, si daca nu cumperi o carti speciale pentru a umple conținutul site-ului. Dar, țineți cont de faptul că, după scanare va trebui să editați și să corecteze erorile care este o munca asidue. De asemenea, amintiți-vă că desfășurarea de material a textului străin este o încălcare a drepturilor de autor. Așa că si această metodă nu este destul de potrivita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu