Ideea de afaceri online. Proiect educaţional de Internet

Numărul de proiecte noi pe Internet, care sunt direct legate de educație, este în creștere în fiecare lună. Mai mult decât atât, potrivit investitorilor, aceste companii au perspective mari de dezvoltare, astfel încât acestea sunt dispuși să investească bani în ele.

Și, în unele cazuri, taxele destul de substanțiale. De exemplu, un proiect educațional web Grockit, care foloseste un sistem de învățare socială, a primit noi fonduri de 20 de milioane de dolari. Investițiile au fost rezultatul parteneriatului său cu Discovery Communications. Acum, cele două companii intenționează să lucreze împreună pentru a promova un nou produs educațional denumit Grockit Learnist.

În școli, în cele mai multe țări ale lumii, test de plasare așa-numitele (în limba rusă este examenul de stat unificat). Trecerea acest test necesită o pregătire de specialitate, ca testele sunt evaluate pe alte criterii decât cele examenele obișnuite pentru generația anterioară de formular scris sau vorbit.

Testarea este folosit ca un examen final, astfel încât rezultatele sale sunt de o mare importanță pentru absolvenți. În cazul în care solicitantul nu a primit numărul corespunzător de puncte, doar nu va fi în măsură să se înscrie la universitate sa ales. În țara noastră, mulți părinți angajeze profesori pentru a pregăti copiii pentru a trece examenul de mai mulți ani înainte de absolvire. Toate acestea necesită o mulțime de efort, timp și bani. Și de a găsi un specialist bun nu este atât de simplu. Și aici vine în ajutorul unui Learnist site educativ, care a fost lansat în mai 2012. Utilizatorii săi răspândi lecții altora într-un format convenabil, și de a dezvolta propriile materiale didactice și să le partajați cu alte participanților la proiect.

Site-ul conține o serie de materiale de pe o varietate de subiecte, inclusiv de afaceri, educație, artă, design, muzica, stiinta, sport, politica, de călătorie, etc "cu utilizatorii Learnist de a schimba periodic conținutul în modul on-line, construirea dvs. plan de studiu propriu - spune reporterilor Grockit CEO Roy Gilbert (Roy Gilbert). - Spre deosebire de alte resurse similare on-line de învățământ, membrii nostri pot descărca materialele dintr-o varietate de mass-media, inclusiv unele pagini de pe Wikipedia, fotografii și alte imagini, hărți, Google Maps, etc Principala diferență Learnist de alte produse similare este disponibilitatea de jocuri de noroc, componente sociale și mobile, care sunt concepute pentru a ajuta elevii să învețe și să învețe singur în orice moment și în orice loc ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu