Ideea de afaceri online. Ajută părinţii on-line

Mumuy PA - resursă creată în Marea Britanie oferă o pereche de mâini pentru mame disperate și tati. Toată lumea știe că mamele care lucrează suferă de o lipsă de timp, ei trebuie să facă un milion de lucruri și încă aproximativ un milion de lucruri să se gândească. Oferă asistență în organizarea de excursii, cumpără cadouri de Crăciun, de livrare de flori, Mummuy PA pentru a ajuta mamele, eliberându-le timp pentru alte lucruri, de a comunica cu copiii.
Costul de servicii pentru serviciul variază în funcție de planul ales, în conformitate cu planul de "abonament Lifeline", 8 ore pe lună va costa 295 de lire sterline, plus o oră suplimentară pe 35 de lire sterline. Conform planului "Now and Again", 08:00 va costa 325 de lire sterline. Ambele planuri necesita o taxa de inscriere de 125 de lire sterline.

Fiecare client primeste un manager de cont personal, care ajută la rezolvarea tuturor problemelor cu organizația, pentru a păstra legătura cu tine prin telefon, e-mail, este necesară fax, aspectul personal pentru formularea problemei.

Mumie PA - afaceri intr-o nisa destul de atractiv, ar fi mai multe femei cu copii nu sunt de gând să renunțe la locul de muncă și să se ocupe doar cu creșterea copiilor lor. În timp ce aceasta afacere este doar în Marea Britanie, dar ceea ce-l împiedică din nou într-o altă țară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu